Dobrodošli u Keser Inženjering

O Investitoru

Preduzeće Keser Inženjering je osnovano 2020. godine sa vizijom da Vam pruži stambeni i poslovni prostor visokog kvaliteta. 

Kako bismo svoje poslovanje doveli do savršenstva i na najviši mogući nivo posedujemo sopstvenu betonsku bazu što nam osigurava beton visokog kvaliteta. Takođe, firma u svom posedu ima postrojenje za proizvodnju aluminijumskih i PVC prozora kao i drvenih vrata. 

Do 2020. godine smo na tržištu bili poznati pod nazivom SM INVEST koje je osnovano 2012. godine. 

Dugogodišnjim iskustvom u poslu koje traje punih 9 godina zaključili smo da je zadovoljstvo mušterija naš primarni cilj i da ono nema cenu. Kako bismo Vam pružili najbolju moguću uslugu i opravdali, pa čak i nadmašio vaša očekivanja, okupili smo stručni tim koji će ispunjavati i postavljati standarde kako kvalitetom tako i inovacijama u polju građevine. Jer naša primarna  misija je vaše zadovoljstvo i sigurnost. 

Keser Inženjering poseduje sopstvenu operativu na gradilištu koja svojim višegodišnjim iskustvom daje dodatni doprinos kvalitetu gradnje. Naši zidari, armirači i tesati svoj posao obavljaju vredno i predano po najvišim svetskim standardima kada je u pitanju visokogradnja.

U periodu od 2012. godine do danas izgradili smo u prodali više od 600 stanova i lokala na teritoriji opštine Ruma. Ove cifre su pokazatelj kvaliteta našeg poslovanja i opravdanje poverenja koje ste nam pružili. 

Kako bismo Vam obezbedili sigurnu kupovinu naše nekretnine, svi stambeno poslovni prostori su uredno uknjiženi u katastar nepokretnosti. 

Na našem veb sajtu možete se informisati o novitetima koji su uvedeni u našoj kompaniji kao i u samom građevinarstvu. Dodatno  možete dobiti uvid u ponudu. Standardizovanim nivoom gradnje sa visokim kvalitetom, garantujemo vam sigurnost i udobnost u Vašem budućem domu.

0 +
Izgrađenih Stanova
0 +
Izgrađenih Lokala
0 +
Izgrađenih Zgrada

9 godina iskustva

NAŠI PROJEKTI

  • All Cases
Construction
Glavna 100

Glavna 100, 22400 Ruma

Fixing
Glavna 98

Glavna 98, 22400 Ruma

Renovation
Lamela A

Veljka Dugoševića 189, Ruma

BUILDING
Avenia

Glavna 119, 22400 Ruma

Renovation
Lamela B

Veljka Dugoševića 189, Ruma

Renovation
Lamela C

Veljka Dugoševića 189, Ruma

Renovation
Lamela D

Veljka Dugoševića 189, Ruma

Ive Lole Ribar

Ive Lole Ribar 175

SVEDOČANSTVA

ŠTA NAŠI KUPCI KAŽU O NAMA

Brza i direktna prodaja stanova. Pronađite svoj mir i komfor u Rumi.

Zatraži ponudu